Pompe submersibile, pompe pentru gradina, hidrofoare

Suport:

+40 770 876 556

NOU !    Comanda in 3 secunde !
Daca chiar sunteti grabit si nu aveti timp sa completati dvs. formularul de comanda, atunci...
Serviciu functionabil de luni pana vineri in intervalul orar 9:00 - 16:00. In cazul in care mesajul dvs. nu se incadreaza in acest interval, o sa fiti contactat in prima/a doua zi la prima ora, dupa caz.

Multumim, echipa elPumps.

Produse (Pompe) 

Subcategorii

 • Pompe submersibile pentru puțuri

  Noile pompe pentru puţuri de tip CT68760 şi VP300 fabricate de către firma noastră sunt adecvate pentru pomparea apei din puţuri, irigarea prin inundare sau prin stropire a grădinilor, şi a spaţiilor verzi.

  Pompa submersibilă de puţ VP300 fabricată prima dată în 2004, este oferită ca noutate.

  Debitul relativ mic a acestor pompe este compesat de preţul scăzut, prin urmare sunt foarte populare în rândul utilizatorilor.

 • Pompe submersibile (Apa uzate)

  Pompele supmersibile de epuisment din oţel inox Elpumps sunt concepute în aşa fel încât să satisfacă o varietate largă de nevoi ale utilizatorilor: ele pot pompa atât apă curată cât şi uzată. Cu toate că noile pompe cu carcasă inox seamănă în mare măsură cu cele cu carcasă din plastic, utilizarea noului material (oţel inox) asigură atât durată de viaţă mai lungă cât şi protecţie împotriva efectelor acidice şi bazice dăunătoare. 

  Sunt disponibile în variante cu puteri de 450W, 600W şi 800W, în funcţie de necesar.

  Domenii de utilizare:

  1. În cazul inundaţiilor sau a căminelor inundate de apes ubterane
  2. Pentru drenarea altor spaţii inundate
  3. Pentru irigarea grădinilor prin inundare

  Construcţie:

  Carcasa motorului pompei este fabricată din oţel inoxidabil rezistent la coroziune. Carcasa pompei este fabricată din oţel inoxidabil rezistent la acizi, pe când celelalte părţi componente sunt din material plastic rezistent la coroziune. Etanşarea arborelui este asigurată de două inele de etanşare cu arc. Excepţie făcând pompa cu puterea de 800 W, al cărui arbore a fost echipat cu presetupă axială modernă cu inel alunecător.

 • Pompele submersibile de epuisment

  Pompele submersibile de epuisment din plastic Elpumps sunt concepute în aşa fel încât să satisfacă o varietate largă de nevoi ale utilizatorilor: ele pot pompa atât apă curată cât şi uzată. 

  Sunt disponibile în variante cu puteri de 450W, 600W şi 800W, în funcţie de necesar.

  Domenii de utilizare:

  1. În cazul inundaţiilor sau a căminelor inundate de apes ubterane
  2. Pentru drenarea altor spaţii inundate
  3. Pentru irigarea grădinilor prin inundare

  Construcţie:

  Carcasa motorului pompei este fabricată din oţel inoxidabil. Celelalte părţi componente sunt din material plastic rezistent la coroziune. Etanşarea arborelui este asigurată de două inele de etanşare cu arc. Excepţie făcând pompa cu puterea de 800 W, al cărui arbore a fost echipat cu presetupă axială modernă cu inel alunecător.

 • Pompe de ape uzate cu trecere...

  Noile pompe de ape uzate cu trecere liberă Elpumps BTSZ 400, BTSZ 400 INOX, NEPTUN şi NEPTUN INOX sunt adecvate pentru numeroase aplicaţii. Pompa poate fi utilizată eficient pentru transportarea apei uzate brute cu conţinut de impurităţi de pe şantiere sau a apei cu conţinut de particule flotante şi obiecte solide. În plus ea mai poate fi utilizată pentru ridicarea, pomparea materialelor lichide utilizate în gospodării.

  Construcţie:

  Bobinajul motorului pompei se află în carcasă din oţel inoxidabil. Camera hidraulică este din fontă cenuşie, cu capacul din oţel inoxidabil. Pentru etanşarea arborelui se utilizează garnitură axială şi un simering. Pompele sunt cu răcire prin lichid, prin urmare nu este permisă funcţionarea lor fără apă. Toate piesele componente ale pompei sunt fabricate din oţel inoxidabil rezistent la lichide agresive.

 • Pompe submersibile de tip BP 10,...

  Noile pompe submersibile de tip BP 10, BP 14 şi BP 18/3 fabricate de către firma noastră sunt adecvate pentru pomparea apei din puţuri, irigarea prin inundare sau prin stropire a grădinilor, şi a spaţiilor verzi. Debitul relativ mic a acestor pompe este compesat de preţul scăzut, prin urmare sunt foarte populare în rândul utilizatorilor.

  Construcţie:

  Pompele au două părţi: motorul şi unitatea hidraulică. Datorită construcţiei, repararea lor este foarte simplă. Prin deşurubarea celor patru şuruburi de la mijlocul pompei cele două părţi pot fi separate şi piesa defectată poate fi schimbată.

 • Pompe de ape uzate cu tocător

  Pompele de ape uzate cu tocător fabricate de ELPUMPS sunt adecvate pentru golirea continuă sau periodică a toaletelor, a puţurilor de decantare, şi a foselor septice, precum şi pentru funcţionare automată în căminele sistemelor de canalizare sub presiune. Sunt disponibile în două variante de puteri ale motorului: cu 900 W şi cu 1600 W.

  Domenii de utilizare:

  1. Scoaterea apei din beci, puţuri
  2. Eliminarea apei uzate

  Construcţie:

  Carcasa motorului electric al pompelor cu tocător este fabricată din oţel inoxidabil rezistent la apele uzate agresive, iar capacul său din material plastic rezistent la coroziune. Materialele utilizate asigură pompei o durată de viaţă lungă. Camera hidraulică a pompei este din fontă, iar arborele este etanşat cu presetupă cu garnitură ceramică axială. Odată cu modificarea nivelului de lichid întrerupătorul cu plutitor porneşte şi opreşte automat motorul pompei. Nu este permisă funcţionarea fără apă: pompa trebuie să fie acoperită cu apă în timpul funcţionării.

 • Pompe pentru grădină tip Jet

  Pompele de apă JPV jet sunt adecvate pentru furnizarea apei curate, sau altor lichide cu caracteristici similare non-agressive şi non-combustibile. Se pot utiliza pentru asigurarea necesarului de apă potabilă a gospodăriilor precum şi în alte scopuri: de exemplu irigare sau udare. Pompele de tip JPV 900, JPV 1300, JPV 1300B (cu rotor din bronz), JPV 1300 INOX, JPV 1500 şi JPV 1500B (cu rotor din bronz) dotate cu rezervoare de 24 litri au devenit tot mai populare în ultimii ani.

  Avantaje:

  1. Datorită construcţiei sale pompa este autoamorsantă, trebuie umplută doar pompa.
  2. Aerul este eliminat automat, astfel funcţionearea este neîntreruptă.
  3. În afară de etaşarea mecanică a arborelui nu există piese în frecare prin urmare durata de viaţă a pompei este lungă.

  Construcţie:

  Elementele constructive interioare ale pompei JPV sunt executate din material plastic iar carcasa din fontă. Arborele este prevăzut cu presetupă modernă cu garnitură ceramică cu etanşare axială.

 • Hidrofoare

  Pompele de apă JPV jet sunt adecvate pentru furnizarea apei curate, sau altor lichide cu caracteristici similare non-agressive şi non-combustibile. Se pot utiliza pentru asigurarea necesarului de apă potabilă a gospodăriilor precum şi în alte scopuri: de exemplu irigare sau udare.

  Pompele de tip VB 25/900, VB 25/1300, şi VB 25/1300B (cu rotor din bronz), VB 25/1300 INOX, VB 25/1500, şi VB 25/1500B (cu rotor din bronz) au devenit tot mai populare în ultimii ani.

  Avantaje:

  1. Datorită construcţiei sale pompa este autoamorsantă, trebuie umplută doar pompa.
  2. Aerul este eliminat automat, astfel funcţionearea este neîntreruptă.
  3. În afară de etaşarea mecanică a arborelui nu există piese în frecare prin urmare durata de viaţă a pompei este lungă.

  Construcţie:

  Elementele constructive interioare ale pompei VB sunt executate din material plastic iar carcasa din fontă. Arborele este prevăzut cu presetupă modernă cu garnitură ceramică cu etanşare axială.